Guestbook

Datum: 14.02.2012

Vložil: CezsneK

Titulek: Re: ;)

Dík Blackopsi, vážím si toho, kéž by si to mysleli i ostatní :)

Datum: 10.02.2012

Vložil: ...

Titulek: RAF klan

Kdyby Vám bylo divné, proč jsou hráči z novopečenýho klanu Royal Air Force takoví borci, kteří Vás hitujou přes celou mapu s BARem, tak tady je jejich tajemství ;-)


https://www.xfire.com/video/541b27/


Sniper-Bar opravdu odhalí pár výstřelů z pistolky - Parabellum...cheaterům to prostě spadne...


Tady máte i přiznání jednoho z nich :


https://imagelink.cz/?v=rafskippy.jpg


ať žije fair-play...


hráči, kteří prý "ZKOUŠÍ" cheaty při CW, budou hrát s cheatama pořád...


bohužel...je to opravdu smutné...


kdoví, jestli se podobným způsobem nedají odhalit ostatní cheaty...možná o tom bude vědět něco víc pan expert na H&D 2..Veterán Nobody :-)))

Datum: 10.02.2012

Vložil: Whisky

Titulek: Re: RAF klan

Aspon se podepiš ...

Datum: 08.02.2012

Vložil: Režizér Dáwe

Titulek: Kariéra

Zdravím všechny. Jmenuji se Dawe (čtěte Dáve). Před nedávnem jsem započal svou režisérskou kariéru a chtěl bych vám nabídnout shlédnutí premiéry mého prvního snímku s názvem "Jak TheLegendFalcon k cheatům přišel".

https://www.xfire.com/video/52db80/

Datum: 08.02.2012

Vložil: dawe

Titulek: Re: Kariéra

Prosím Česneku zklidni si ho, protože by se taky mohlo stát, že tenhle cup nedohrajete jen kvůli tomuto mášťálovi, to by byla škoda, ne? Něco jste na tom TS slíbili, ikdyž je pravda, že tady ta troska tam jen mlčela. Hrdina!

Datum: 08.02.2012

Vložil: W ejkejej najlepší v hre

Titulek: Re: Re: Kariéra

Jaký že mlčel, ofino ? Já jsem si své názory hájil ... To ty jsi troska, co jen provokuje .. Já vím, že ti jde jen o to, abychom z cupu byli vyloučeni :))
Nevim jestli jsi ty tam byl, ale já když jsem cítil potřebu, mluvil jsem :) Dokonce si pamatuji, jak BIA nadávali na mé hlášky, že přesně proto mě nemají rádi :X Zatímco mluvčí z ATS si pamatuju jen Jirku a Pindruše, HRDINO :D

Datum: 08.02.2012

Vložil: dawe

Titulek: Re: Re: Re: Kariéra

samozřejmě, byls takový hero, že sis ani nedal nick co? Ubohost sama a ještě k tomu lžeš jako když tiskne. Jsi odpad HD scény.

Datum: 08.02.2012

Vložil: W ejkejej najlepší v hre

Titulek: Re: Re: Re: Re: Kariéra

ROOOOOOOOOFL :DD:D:D:D:D:D V čem zase lžu ? :X Nepiš už, ofino, už je vidět, jak ti dochází "vtipné" argumenty :D

Datum: 11.02.2012

Vložil: Paul

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Kariéra

Zapojim se, Dawe tohle video je úplně k ničemu. Takových videí ti natočim mraky za hodinu. Asi nevíš že tahle hra je dost zvláštní a když koukáš z jinýho pohledu neni nic vidět stejně tak se buguje stamina když na někoho koukáš tak to vypadá že má stále polovinu apod. stejně tak klidně vidíš že střílí dopředu ale trefuje se za sebe a to vše jen kvůli bugu. Aby si něco viděl musel by nechat zbraň střílet a netahat ji dolu potom by si viděl že se mu postupně hlaveň zvedne jinak neuvidíš nic. A nevim co tu meleš o nějakym vylučování furt my se chováme slušně a chovali jsme se i předtim jedinej kdo tu má furt problémy seš ty. A řikam znova Falcon je blázen ale neni cheater. Dává haluze to teda jo ale stejně tak ani nevíte kolik dáte haluzí vy a nebo další. Rozdíl je v tom že si třeba já zanadávam co to jako mělo bejt ale nazačnu nikoho obviňovat že je cheater jen tak.

Datum: 12.02.2012

Vložil: dawe

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kariéra

Jediný kdo tu má problém je ten váš Wýzmrd, který tady háže videa pod mím nickem, ale to ti asi nedošlo...Za další to video nemělo působit jako nějaký důkaz, to bych totiž natočil něco lepšího :) Jo Falcon dává haluze a je to skilla :) nic nového...

<< 144 | 145 | 146 | 147 | 148 >>

Přidat nový příspěvek